Nederlands English Français Deutsch
Outils 11Rapports

Bestellen nieuwe ligfiets shirts

Créé le 05 avril 2017 23:56 par bastiaan , mis à jour sur 07 mai 2017 17:15 par MaartenSneep

Anders, mardi 04 avril 2017.

De langverwachte ligfiets shirts kunnen nu besteld worden, met Cycle Vision zijn ze beschikbaar.

De bestel termijn is nog iets verlengd

Het shirt

Nadat op Cycle Vision 2016 de jury uit de inzendingen voor een ontwerpwedstrijd het winnende ontwerp heeft gekozen is er nog aan aan het ontwerp gesleuteld om het goed op het shirt te krijgen. Daarna zijn er proefmodellen gemaakt die getoond zijn op de algemene ledenvergadering, en die te zien zullen zijn op het Paastreffen. In dit nieuwsbericht kan je foto's vinden van het shirt.

Het shirt is gemaakt van een luchtige stof die goed zweet afvoert. De vorige shirts, uit 2009, waren vrij dik, en zeker de versie met lange mouwen was voor de meeste fietsers eigenlijk te warm om in te fietsen. Dat zal met deze shirts niet het geval zijn. Er is op dit moment geen versie met lange mouwen, wellicht komt er een vervolg.

Passen en meten

Op de algemene ledenvergadering waren pas-exemplaren te zien. Het passen daar leerde ons dat de shirts klein uitvallen.

  • 1 maat groter dan wat je normaal gesproken besteld is slim fit, als een wedstrijdshirt.
  • [li]2 maten groter is regular fit.


Update: Bij het passen op de ALV bleek ook dat een aparte dames-versie nodig is. De shirts zouden unisex moeten zijn, maar dat blijkt te optimistisch, afhankelijk van je postuur. Geef bij de opmerkingen op het bestelformulier aan als je het damesmodelijn wilt.

Bestellen

We laten jullie nu via een agenda-item bestellen, omdat je dan ook meteen kunt betalen via iDeal. Dat scheelt contant geld, en we krijgen meteen een overzicht van de aantallen shirts per maat. Omdat wij in één keer een bestelling bij de fabrikant moeten plaatsen, is er een einde aan dit 'evenement'. Eind April moeten we de order plaatsen om op Cycle Vision te kunnen leveren. Als je dus voor 24 april bestelt, dan ben je er zeker van dat je een shirt kunt kopen. We bestellen extra exemplaren, maar bedenk goed: op is op en nu besteld is zekerheid.

We hebben er een grote voorkeur voor dat je je shirts ophaalt bij Cycle Vision of ophaalt in Hilversum. Opsturen kan, maar dan rekenen we verzendkosten.

De "inschrijving" (lees bestelmogelijkheid) is nu gesloten.

Zie ook: http://www.ligfiets.net/news/5507/het-nieuwe-shirt.html

Plus d'infos sur Maarten SneepS'inscrire

Inscription n'est actuellement pas possible

Rapports (11)

WimH

Is of komt er ook een versie te koop zonder die zakjes aan de voorkant?

Wim H, 07 avr. 2017 12:47

avatar

Hallo Nederland , vele pasen 2017:-).

Welke kleuren heeft deze nieuwe ligfiets T - shirts . Ik kon er niet van invoormatie vinden bij de bestellen ?

Martinius Berg

Martinius, 07 avr. 2017 17:03

MaartenSneep

Vooralsnog zijn we alleen van plan om dit model te leveren. Bij voldoende belangstelling komt er wellicht nog een versie met lange mouwen en dikkere stof. Maar dat is nog erg onzeker. Een versie zonder zakken zat nog niet in de pijnlijn, en acht ik ook niet waarschijnlijk (als je niets in de zakken stopt dan voel je ze niet). Of voorzie je problemen op de roeifiets?

Maarten Sneep, 08 avr. 2017 23:14

NoStress

Meestal heb ik redelijk confectiemaat. In 10 v/d 10 gevallen altijd maatje L dat voldoet. Tegen de ruime kant aan zelfs.
Bij de vrijwilligersdag was al een exemplaar voorhanden. Marloes is toch echt niet fors uitgevallen maar zat haar duidelijk te strak.
Met de ALV zat de XL bij mij aerodynamisch zal ik maar zeggen. De XXL zat om de romp redelijk, maar de mouwen beslist nog strak en de snit viel op de verkeerde plek. De (toch al krappe en korte) mouwtjes eindigde ergens hoog op mijn schoudersbolling. Voelde niet prettig.

Ik had de indruk dat er wel iets meer moet gebeuren aan de maatvoering voor de gemiddelde burger (m/v) Ik ben toch geen overdreven bodybuilder type toch?
Een afgetrainde wielrenner zie ik ze nog wel rond de schouders (en andere ontbrekende natuurlijke welvingen) dragen maar voor mij is het NoGo.

NoStress, 11 avr. 2017 19:41, modification sur 11 avr. 2017 19:48

avatar

Vraag aan Ligfiets.nl of NVHP de maatvoering blauwe/witte de nieuwe ligfiets T - shirts ?

Welke maten zijn door de producent gemaakt die nieuwe V/M T-shirts gemaakt , met EUR,USA, Aziatische maten ? Die verschillende maten zij vaak gemaakt met andere lengde en brede maten voorschillen ! Ook de stof kwaliteit kunnen ook verschillen.

A.u.b. een antwoord graag Martinius Berg.

V.B.
Man 1.88 meter lichaam lang
Gebruikt normaal een T. shirt in XL groot in EUR maat ? Is dit is de goede maat ?

Martinius, 15 avr. 2017 14:08

Jumped

Op het Paastreffen heb ik een aantal keer bij de pas-sessies gestaan. Regelmatig werd het shirt dat 2 maten groter was dan de normale maat gekozen als passend. Het dames-shirt XS is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 7.
Dames gaven vaak de voorkeur aan het herenmodel en dan soms alsnog een maat groter.

Ik hoop hiermee enige indicatie te hebben gegeven maar pin mij er niet op vast als het voor jou persoonlijk toch anders blijkt uit te vallen.

Jumped, 20 avr. 2017 07:34

toni

Ik heb op het paastreffen gezien dat het een mooi ontwerp is geworden. Zoals zo velen heb ik ook geconstateerd dat de voorzakken erg laag zijn. Verder heb ik ook interesse in een winteruitvoering van dit shirt.

Toen "we" het "hart" shirt uitbrachten gaf de fabrikant aan dat het hun niet uitmaakte op wat voor een shirt ze het ontwerp drukken (sublimeren) Ik heb toen een jasje met lange mouwen en een shirt besteld. Van het jubileum shirt heb ik een winterversie besteld. Ook voor dit shirt heb ik interesse in een winterversie. Kan er geïnformeerd worden of dit ontwerp ook in andere versies te maken valt?

Toni Cornelissen, 20 avr. 2017 22:13

MaartenSneep

@DF-XL 20: een paar van de shirts op de ALV waren verkeerd gemaakt: de mouwen waren te smal. Dit corrigeren we. Ook werken we aan de zakken, om die praktischer te maken.

Maarten Sneep, 23 avr. 2017 20:59

GerardPoels

Ik heb het shirt binnen. Mooi! Maar had na advies van passers XXL besteld in plaats van XL (mijn normale maat). De XXL zit redelijk. maar mouwen zijn te kort en te strak :-(

Gerard Poels, 22 juin 2017 14:08

GerardPoels

En nu ook verzoek van postnl ontvangen om 5,46 strafporto te betalen n.a.v. het ontvangen shirt :-(

(Doet mij terugdenken aan toen ik verschillende keren heb getracht opnieuw lid te worden van de ligfietsvereniging. Uiteindelijk maar opgegeven. Liep ook niet zo soepel)

Gerard Poels, 24 juin 2017 14:37, modification sur 24 juin 2017 14:38

avatar

Loving my shirt... Many thanks!
Are there any 'spares', a second batch being ordered or the same full-zip front-pocket shirt with another design for next year?

Rob Hague
QV#18

RobH, 06 sept. 2017 20:02

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier