Nederlands English Français Deutsch
Outils 2Rapports

Herfsttreffen XVIII

Créé le 18 avril 2017 17:27 par wakkermans , mis à jour sur 19 septembre 2017 23:52 par wakkermans

Treffen, Beers, bij Nijmegen, vendredi 06 octobre 2017.

De KaToCo is weer op sterkte en dankzij hulp van diverse kanten kunnen we goed nieuws melden. Roef Veerman is aan slag gegaan om een locatie te vinden in de omgeving van Nijmegen, en dat is gelukt. Van 6-8 oktober strijken wij neer bij De Tienmorgen in Beers, 15 km onder Nijmegen.

Het is een prachtige landelijke locatie op het terrein van een zorgboerderij, voorzien van speeltuin en kinderboerderij. We gaan experimenteren met nieuwe toertochtvarianten, er is een 40 km tocht voor gezinnen/kinderen, en een langere toertocht waarin een speciale 'scheurlus' is opgenomen voor wie niet lang stil kan zitten. De lunchstop is bij pannenkoekenrestaurant Walrick in de prachtige natuur van de Haterse/Overasseltse vennen. De routes worden binnenkort gepresenteerd op de blog van Roef.

Voor de volwassenen komt Sjors van Duren op zaterdagavond een lezing geven, hij is de locale trekker van het fietscongres Velo-City dat deze zomer in Nijmegen wordt gehouden (13-16 June, 2017), en zal vertellen wat er op dit groots opgezette symposium van de European Cyclists' Federation ter tafel is gekomen.

Qua eten beginnen we op de vrijdag in herfstsferen met een stevige pompoensoep, met daarbij pasta met eenvoudige saus voor degenen die van plan zijn om op zaterdag veel energie te gaan verstoken. Voor het toetje zoeken we nog een CAKE-BAKKER.
Zaterdag herhalen we het succesnummer van vorig jaar van chef-kok Marieke Rijkse. Op het menu staat rijst met Indiase currysaus, op basis van varkensvlees of cashewnoten. Ook hier zoeken we voor het nagerecht nog een vrijwilliger.

Het herfsttreffen is een evenement waarop alle leden van de NVHPV van harte welkom zijn. Je slaapt naar keuze binnen in een slaapzaal of buiten in je eigen tentje. Doe mee en draag bij aan de gezelligheid! Inschrijven is mogelijk vanaf 20 september.

Plus d'infos sur KaToCo


Agrandir le planS'inscrire

Inscription n'est actuellement pas possible

Rapports (2)

avatar

Wanneer kunnen we inschrijven?

Wilco, 15 sept. 2017 21:05

avatar

Zéér binnenkort!

Rembrandt Bakker, 19 sept. 2017 07:18

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier