4 jaar Vrijdag Nieuws

Gepubliceerd op

Vorig jaar vierden we een feestje om de onzin berichten van Vrijdag. Dit jaar is er weer wat bij gekomen. En hoe! De redactie maakt gebruik van de komkommertijd in ligfietsnieuws om u eens wat oude berichten te recyclen (zoals we ook in dit bericht aan het einde van het jaar hebben gedaan).

We geven natuurlijk ook graag een link naar een onzinnig onderwerp. Gaat een grote fabrikant van auto's eens een mooie mensaangedreven voertuig maken is hij voor kinderen... (diverse reacties hierop op Liegeradforum en Bentrideronline).
Uiteraard zat iedere zichzelf respecterende ligfietser op Cycle Vision. Maar voor de thuisblijvers was er dit bericht. Daarin de Shimano wedstrijd en daarin staan nog vele leuke filmpjes.Van sommige acties verwacht je niet zoveel. Toch is de actie van De Groene Draad weer van plan om het initiatief te herhalen. In de link van het bericht ook weer veel ander ligfietsnieuws. Uiteraard doet ligfiets.net mee met weerswaarschuwingen. We hadden Sneeuw en water.Tot slot fietsfilosofie, ook een leuk onderwerp!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.