Outils

Race and visitor program

Google-translate site to Nederlands/Français/Deutsch.

-- C O N C E P T --

This is the proposed schedule for racers and visitors, we collect feedback and may make adjustments. World Championships races are printed bold.
Please read our privacy policy for the event.

Friday July 17

13:00 Arrival in Sloten, improvised campsite opens.
14:30 - 17:30 Bike safety check and race registration.
18:00 - 19:00 Elimination race*. Racers: be present 15 minutes ahead.
23:00 - 23:30 Fjoertoer, a nightly ride.

Saturday July 18

09:00 - 11:00 1-hour time trial*. Racers: you get a personal start time.
09:30 - 11:30 For children: paint/craft wild animals out of cardboard
12:00 - 13:00 Transfer by bike to Spaarnwoude, including photo shoot.
13:00 - 14:15 Inspect the track (Spaarnwoude). Racers: At 13:30 the track will be shortened to make room for the Kids race.
13:45 - 14:15 Kids race 430m track (Spaarnwoude). Kids: be present 15 minutes ahead.
14:30 - 15:00 Criterium partly- and unfaired* 20 minutes plus 1 round (Spaarnwoude). Racers: be present 15 minutes ahead.
15:15 - 15:45 Criterium fully faired* 20 minutes plus 1 round (Spaarnwoude). Racers: be present 15 minutes ahead.
16:30 - 17:30 Bike courier race** (Spaarnwoude).
18:00 Transfer by bike back to Sloten.

Sunday July 19

08:30 - 09:30 Dutch hill climb* 100m climb the bridge at Sloten. Six hour racers have start priority.
09:00 - 15:00 Second hand recumbent market.
10:00 - 16:00 6-hour race*. Racers: be present 15 minutes ahead.
. . . . . . Sponsored by: Velomobielonderdelen.nl
10:30 - 11:15 Lecture #1.
11:30 - 12:15 Lecture #2.
13:00 - 16:00 3-hour race*. Racers: be present 15 minutes ahead.
13:45 - 14:30 Kids Jungle obstacle race.
16:30 Awards ceremony for the 6 and 3 hour race and overall standing.
. . . . . . Sponsored by: Varibikes

Monday July 20

10:00 Leisure ride to Zaanse Schans.

* Race counts for the World Championships. For registered racers only.
** There is a special low rate to register for the Bike Courier Race. For World Championship racers it is free to join.

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier