Nederlands English Français Deutsch
Outils 0Rapports

N.K. tijdrijden voor velomobielen op zaterdag 3 september.

Créé le 12 juillet 2016 18:56 par cees , mis à jour sur 12 juillet 2016 19:32 par cees

Wedstrijd, Texel , nabij haven Oudeschild, samedi 03 septembre 2016.

Al vele jaren wordt op Texel, op de eerste zaterdag van de maand september het NK tijdrijden vrije renners georganiseerd. Er wordt ruimte beschikbaar gesteld voor 15 gestroomlijnde ligfietsen. Deze zullen op hetzelfde parcours strijden om de nationale titel tijdrijden.

Om 13.00 uur starten als eerste de gestroomlijnde ligfietsen.
Er wordt gereden over een verkeersvrij parcours van 28,5 kilometer lengte, nagenoeg recht parcours. Aansluitend starten de vrije renners. De eerste honderd deelnemers (inclusief ligfietsen) starten met tussenpozen van 30 seconden. De volgende renners starten om de minuut. In verband met het bestellen van huurtransponders, kunnen deelnemers zonder eigen transponder inschrijven tot dinsdag 1 september. Voor deelnemers met een eigen MyLaps transponder sluit de inschrijving op zaterdag 29 augustus. Op 30 augustus wordt de startopstelling bekend gemaakt. De deelnemerslijst voorzien van starttijden wordt aan het eind van de dag op de website geplaatst. Bij 200 deelnemers sluit de inschrijving. Eerste 3 komen op het ereschavot en de Nummer 1 van elke klasse krijgt het nationale tricot te dragen.

Inschrijven kan men op de texelse website of kopieer en plak navolgende tekst in de adresbalk http://www.wstexel.nl/activiteiten/nk-tijdrijden#inschrijving

Zie ook: http://www.wstexel.nl/activiteiten/nk-tijdrijden

Plus d'infos sur zie website

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.S'inscrire

Pour vous inscrire, vous devez se loguer

Rapports (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net