Nederlands English Français Deutsch
Outils 0Rapports

Cycle-Vision Vrijwilligers

Créé le 13 mai 2017 15:45 par wakkermans , mis à jour sur 18 juin 2017 06:07 par wakkermans

Wedstrijd, vendredi 23 juin 2017.

We zijn blij met de vele aanmeldingen voor vrijwilligers. De registratie is nu gesloten. mail ons voor afmelding of vragen.

CycleVision heeft tientallen vrijwilligers nodig om de wedstrijdrijders veilig te laten rijden, en de zomertreffen activiteiten in goede banen te leiden. Meld hier jezelf en eventueel ook familieleden en vrienden aan om te komen helpen. Elke vrijwilliger ontvangt het felbegeerde CycleVision CREW T-shirt, en daarnaast koffie, thee en broodjes tijdens de werkzaamheden.

Dit jaar introduceert CycleVision ook het concept 'Gastheer/vrouw'. Een gastheer/vrouw is een ligfietser met enige kennis van zaken, die nieuwkomers helpt om zich thuis te voelen op het evenement. Als je je hieronder aanmeldt met je telefoonnummer, dan kun je ge-smst of ge-whatsappt worden door een aspirant ligfietser, en vervolgens spreken jullie samen een tijd af waarop je de bezoeker welkom heet op het evenement en vertelt over ligfietsen, de wedstrijden en de vereniging. Wij zorgen voor de koppeling met aspirant ligfietsers.

Zie ook: www.cyclevision.nl

Plus d'infos sur Cycle Vision comité

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.S'inscrire

Inscription n'est actuellement pas possible

Rapports (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net