Nederlands English Français Deutsch
Outils 0Rapports

Toertocht GEANNULEERD

Créé le 06 janvier 2020 21:42 par MooiBennekom , mis à jour sur 17 mai 2020 13:02 par MooiBennekom

Toertocht, Veenendaal De Klomp, samedi 23 mai 2020.

Beste liggers, Met de versoepeling van de Coronaregels sinds 11 mei is er (nog steeds) veel onduidelijkheid. Daarom heb ik na ampele overweging besloten de toertocht van “Mooi Bennekom” op 23 mei niet door te laten gaan.

Daarbij speelt vooral de onduidelijkheid of onze toertocht nu een “sportevenement” is of een “georganiseerde samenkomst” (samenkomsten zijn in principe niet toegestaan). En aan het risico op de hoge boete plus een "strafbeschikking" wil ik de deelnemers en mijzelf niet blootstellen (“De boete voor meerderjarigen is vastgesteld op € 390 [...]. Voor organisatoren van samenkomsten of evenementen en voor bedrijven kan de boete oplopen tot € 4350.”). En dan kunnen er lokaal ook nog gemeentelijke aanvullende verboden worden afgekondigd; zie die maar allemaal te achterhalen. Je zult dan maar toevallig een rechtlijnige handhaver treffen die de regelgeving wel erg letterlijk neemt.

Dus ligfietsgenoten, nog een maandje geduld (de volgende toertocht is zaterdag 27 juni). Hopelijk gloort er dan meer helderheid in de Corona-duisternis.

Zie ook: https://sites.google.com/site/mooibennekom/

Plus d'infos sur Gerrit Boudewijn

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.S'inscrire

Pour vous inscrire, vous devez se loguer

Rapports (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net