Nederlands English Français Deutsch
Outils 1Rapports

22e Paaskampeerweekend

Créé le 13 octobre 2020 11:22 par wakkermans , mis à jour sur 25 février 2021 15:33 par wakkermans

Treffen, De Nieuwe Hof, Otterlo, vendredi 02 avril 2021.

Wat kan wel, wat kan niet? Dat hebben we overlegd met De Nieuwe Hof, en tussen alle onzekerheden door staat redelijk vast dat de camping open is en dat we in de grote keuken 'afhaalmaaltijden' kunnen bereiden. Daarom durven we wel te zeggen dat het Paastreffen door gaat, maar noemen we het dit jaar Paaskampeerweekend.

Omdat het altijd nog kan zijn dat we in april weer in een lockdown gedrukt worden door het virus doen we de inschrijving in twee stappen:
1. Je schrijft je in zoals gewoonlijk maar slaat de betaling over.
2. Een week voor Pasen ontvang je een mail met de betaallink en maak je de inschrijving definitief, of je annuleert hem.

Onder de huidige regelgeving mogen we geen groepsactiviteiten organiseren, en daarom beperken we ons tot het volgende:
- Vanaf vrijdagmiddag kun je terecht op de camping. Je moet op vrijdag zelf voor eten zorgen.
- Zaterdag en zondag wordt er gekookt en kun je buiten een maaltijd afhalen. Er is een overdekte loods waar je terecht kunt bij slecht weer.
- Zaterdag is traditioneel de dag van het kletsen en de spellen. Neem wat mee, een bal of 'kubb' en kijk hoe het loopt.
- Zondag rijden we doorgaans toertochten. We publiceren routes in de gebruikelijke smaken 'gezin', 'scheur', 'klets' en kijken in welke mate het toegestaan is om deze in groepen te rijden. Als de restaurants open zijn zouden de scheur- en kletsroute bijvoorbeeld langs de 'beste lunchplek ooit' Heerlijkheid Eck en Wiel kunnen gaan.
- Maandag vangen we de thuisreis aan.

Praktische informatie

Je kiest zelf bij de inschrijving aan welke onderdelen je mee wilt doen, en hoeveel nachten je wilt blijven slapen. Voor het slapen heb je ofwel je eigen tent en kampeerspullen nodig, ofwel je slaapt op een van de drie slaapzalen in je eigen slaapzak+hoeslaken. In de slaapzalen is dit jaar ruimte voor maximaal zes inschrijvingen.

Bestek en borden zijn op locatie aanwezig, en als er geen maaltijden worden bereid kun je in de grote keuken koffie/thee zetten, wij zorgen voor de attributen. Voor alle het andere drinken, ontbijt en alcoholhoudend spul zorg je zelf, er is een Spar supermarkt in Otterlo (2 km), open op vr./zat. tot 19:00, of de Plus in Harskamp, open vr. tot 21:00 en zat. tot 20:00. Je kunt een hoekje in de koelkast gebruiken voor bederfelijke waar.

Plus d'infos sur KaToCo


Agrandir le plan

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.S'inscrire

Pour vous inscrire, vous devez se loguer

Rapports (1)

hannekehovens

Ik vind het wel heel vreemd dat jullie denken dat een toertocht houden verantwoord is en uberhaupt mag. De regels op de website van de rijksoverheid zijn erg duidelijk:

Buiten de eigen woning
Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Dit geldt voor alle voor publiek toegankelijke plaatsen, binnen en buiten. Dat wil zeggen: op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht.
Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.
Dus per gezin mag er 1 ander iemand mee fietsen. Dit moet natuurlijk op anderhalve meter afstand zijn. En dat lukt alleen als je achterelkaar aan rijdt, dus naast elkaar lukt dit al niet. (zo breed zijn de meeste fietspaden nu ook weer niet)
Ik snap dat de ligfietsvereniging graag iets wil organiseren, maar ik vind het erg onverantwoord omdat dit op deze manier te faciliteren. Corona is een hele nare ziekte en moet erg serieus genomen worden (en ja dat weet ik uit eigen ervaring). En als je met allemaal ligfietsers bij elkaar bent val je echt wel op als een evenement (ook al noem je het een kampeerweekend).
Mijn mening is afblazen dit weekend. Helaas pinkadaas. Maar als we allemaal weer mazen gaan zoeken om toch te doen wat we willen dan zijn we nog veel langer bezig.

hannekehovens, 24 févr. 2021 12:10

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net