Nederlands English Français Deutsch
Outils

Questschermpje

Publié le 20 novembre 2010 02:19, mis à jour sur 20 novembre 2010 20:35 (1066 vues) 4Commentaires

Een quest met Versatile dakje() is in Frankrijk uitgerust met een leuk schermpje.

Een en ander is in het frans te lezen op deze blog, gelukkig is er google translate die er dit van maakt, grappig om te zien dat op verschillende plekken in de wereld dezelfde ideetjes naar boven komen.

Redactie

Commentaires (4)

avatar

Veel ideeën zijn niet uniek, geeft niet als het voor de bedenker maar werkt. Deze Fransman heeft niet alleen zonder het weten 'mijn' vizier opnieuw uitgevonden, maar ook mijn neksteun tot in detail nagemaakt.
Grappig dat ie denkt dat ik op zijn post reageer terwijl 'ligfietser' dat doet.
Hij weet nu tenminste wimschermer.blogspot.com te vinden.

aerocam, 20 nov. 2010 10:48

wfvn

Er zijn toch wel een belangrijk verschil te zien tussen 'jouw' schermpje en dat van de fransman. De positie is namelijk totaal anders en dat is een wezenlijk verschil.
Nog voordat jij met je visiertjes bezig was, heeft er al lang en breed een spoiler op mijn Versatile gezeten: http://versatile021.blogspot.com/2006/08/probeerseltje-spoiler.html
Bij mij was hij niet doorzichtig maar dat had ik ook niet nodig, ik kon er uitstekend overheen kijken. Helaas was de uitwerking/uitvoering van mijn variant niet wat ik ervan gehoopt had.

wfvn, 20 nov. 2010 16:59

wfvn

Kleine correctie trouwens bij het bericht. Op de foto's van de franse weblog is welliswaar een Versatile-/Orcadakje te zien maar die zit gemonteerd op een Quest en niet op een Versatile of Orca.

wfvn, 20 nov. 2010 17:52

avatar

Op zich niet zo bijzonder dat op verschillende plekken dezelfde ideeën naar boven komen. De auteur van het blog heeft een dakje gekocht bij Flevobike en verwijst zelf in zijn blog naar het bijbehorende windscherm dat men daar verkoopt (maar waar hij een eigen versie van gemaakt heeft).

bouma, 21 nov. 2010 22:10

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net