Nederlands English Français Deutsch
Outils

3ème Cycle Vision communiqué de presse publié

Publié le 22 juin 2011 11:48, mis à jour sur 22 juin 2011 11:51 (256 vues) 0Commentaires

Dans le communiqué de presse extensive il y a le communiqué de presse qui a été envoyée aujourd'hui.

Essayez tous les types de vélo couché!
Gratuit!
Cycle Vision événement de mobilité
FlevOnice les 25 et 26 Juin, 2011

Ce week-end prochain il ya une chance d'essayer les nombreux vélos couchés, et plus à apprendre sur les vélos couchés. Il est également possible de se familiariser avec les trottinettes, les vélos rameurs, tandems et vélomobiles.
Le gratuit événement de mobilité Cycle Vision sur FlevOnice combine diverses formes propulsion humaine dans un vaste programme des conférences, des compétitions, des pistes d'essai et des présentations. Trop de choses à voir à appeler, mais nous faisons un peu.

Beurs
Op de Beurs van CycleVision zijn vrijwel alle belangrijkste producenten van ligfietsen in Europa vertegenwoordigd. Vrijwel ieder type fiets is te proberen, van zeer snelle tot gemakkelijk ontspannen forens- of vakantiefietsen. Nederland is koploper op het gebied van ligfietsfabricage. Uiteraard staan ook dealers op het parcours. Op de beurs zijn niet alleen complete fietsen te bewonderen, maar ook de beste banden, onderdelen en ander moois.

Presentaties
CycleVision is meer dan alleen snelle wedstrijden en een prachtige beurs: We hebben ook weer een boeiend lezingenprogramma weten samen te stellen met bijzondere presentaties. Het meest tot de verbeelding spreekt welicht de onthulling van de recordfiets van de TU Delft, de Velox. Over dit project wordt veel uitleg gegeven. De doelstelling is om met deze fiets het huidige record over de 200 meter sprint te verbreken. Hiervoor moet de fiets meer dan 133 km/uur halen!
Andere presentaties zijn bijvoorbeeld over een onderdelenspecialist uit Amerika, reizen en de speciale fietsrouteplanner.

Wedstrijden
CycleVision is niet compleet zonder een aantrekkelijk wedstrijdprogramma. Naast een gevarieerd aanbod van ligfietswedstrijden zijn er ook wedstrijden in de Kickbike cup van de NAF stepclub. Aan een aantal wedstrijden kun je gratis meedoen, waaronder ook de kinderwedstrijd!
Voor de wedstrijden van de NVHPV ligfietsvereniging, worden meer dan 150 rijders uit heel Europa verwacht in een compleet programma van sprint tot drie-uurs criterium.

Où? - Flevonice dans le Flevopolder près de Biddinghuizen

Quand? Du samedi 25 Juin au dimanche 26 Juin

Heures d'ouverture? De 10h00 à 17h00

Prix? Accès, parking, piste d'essai, des conférences sont tous gratuits.

Plus d'informations et programme complet sont disponibles à Cycle Vision sur www.cyclevision.nl

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Cycle Vision kunt u ook de organisatie mailen. Uw mail zal worden beantwoord door J. Dekker, voorzitter en persvoorlichter van het evenement. cyclevisionorganisatie@ligfiets.net Internet: www.cyclevision.nl

Meer over de stepwedstrijden op Cycle Vision: http://www.autoped.nl/flevonice/
Meer over de Velox recordfiets van TU Delft: http://www.hptdelft.nl/

Meer informatie en highres beelden: https://picasaweb.google.com/116302344196945088198/CycleVisionPersbeelden2011#
en http://www.welmers.net/~bastiaan/nobackup/cyclevision-promo/

Vrij voor gebruik ter promotie van het evenement met naamvermelding.

Wilt u zich afmelden van de mailinglijst? Stuurt u dan een mail naar cyclevisionorganisatie@ligfiets.net met als onderwerp Uitschrijven

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net