Nederlands English Français Deutsch
Outils

Roam spanning stijgt

Publié le 07 juillet 2011 07:00, mis à jour sur 07 juillet 2011 08:50 (824 vues) 4Commentaires

Op alle grote amerikaanse ligfietssites zijn de berichten nu te lezen ROAM komt eraan.

De persberichten zijn te lezen op Bentrideronline en Recumbentjournal.

Roam 2011 logo roll over America fietstocht dwars door Amerika met velomobielen

Roam poster

Er is tijdens Cycle Vision een presentatie geweest over Roam, die op youtube staat, en er waren een aantal posters afgedrukt.

Er zijn verschillende ligfiets.net redactieleden (H@rry en Wilfred) die meefietsen, maar het is wat onzeker of ze na 200 kilometer fietsen nog steeds (iedere dag) iets kunnen schrijven. Als backup zullen we van een correspondente in Minneapolis wat informatie krijgen.

Het team wat nu heen gaat concentreert zich op de rit door Amerika. Maar voorzichtige plannen werden tijdens Cycle Vision gepresenteerd om wellicht het initiatief in Europa te herhalen. Het zou dan bijvoorbeeld niet verplicht zijn om de complete rit mee te fietsen maar aan te haken waar mensen willen. Het zou over een langere tijd kunnen lopen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

Redactie

Commentaires (4)

twilwel

Het is zeker de bedoeling om regelmatig wat te bloggen en filmpjes online te zetten. Vooral een net filmpje in elkaar draaien kost de nodige tijd en concentratie. Het lijkt erop dat veel vrije tijd opgeslokt wordt door lokale media. Er gaat geen dag voorbij of er is wel een verslaggever, radio- of tv-station die aandacht aan ROAM willen besteden. De Nederlandse media reageert daarbij vergeleken nogal lauw.

twilwel, 08 juil. 2011 13:41

xlnetwork

Ik probeer elke dag een stukje te schrijven met evt. 1 of 2 foto's er bij. Tijdens mijn Ronde van Nederland (zie deze http://xl-network.com/tags/ronde-van-nederland pagina) van vorig jaar zomer heb ik dat ook gedaan, alhoewel het toch best veel tijd kost. Deze keer zijn de dagafstanden langer, worden er meer dagen gefietst en doe ik alles ook nog tweetalig (Nederlands en Engels). Ook moet er op de overnachtingsplek (gratis) WiFi zijn om de boel te plaatsen. Blijf vooral http://xl-network.com/tags/roll-over-america in de gaten houden voor mijn ROAM-berichten.

Wilfred Ketelaar, 08 juil. 2011 20:09

MaartenSneep

Suggestie: neem visite-kaartjes mee, met daarop een email adres waar media een link naar toe kan sturen (bijvoorbeeld naar de redactie van deze site). Zet er een QR code bij, en wellicht dat we zo nog enkele links vangen. Dat scheelt allicht.

MaartenSneep, 08 juil. 2011 23:04

jack

Maarten, goed idee! Onze correapondente in Amerika ziet natuurlijk ook niet alles. En voor wat betreft de artikelen, uit ervaring met een eerdere tocht naar Giessen met dagafstanden van ook zo'n 180 op een dag weet ik dat je de tijd in een dag meer dan nodig hebt voor gewoon de basis dingen zoals eten,onderhoud enz.

jack, 09 juil. 2011 10:38

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net