Nederlands English Français Deutsch
Outils

Ventisit nekrollen

Publié le 14 juillet 2011 12:45, mis à jour sur 15 juillet 2011 01:05 (927 vues) 0Commentaires

Ventisit heeft naast de bekende zitmatjes een ander produkt laten zien op Cycle Vision, daar was namelijk een beursaanbieding voor nekrollen voor velomobielrijders te vinden.

Op Cycle Vision waren enkele tientallen van deze kussentjes als neksteuntje snel verkocht. Tijd dus om er nog even verder naar te kijken. De blog van Kees van Hattem die met zijn velomobielgarage Noord Holland inmiddels een bedrijf heeft gaat ermee verder.

Het produkt neksteun is zeer individueel en afhankelijk van je eigen lengte, de afstelling van je fiets, het dragen van een helm en het type daarvan en uiteraard persoonlijke voorkeur.
De grote tip is natuurlijk : "passen en proberen". Maar dat geldt voor vele ligfietsen of ligfietsprodukten.

Ventisit overweegt dus niet om de nekrollen via de website bestelbaar te maken vanwege de grote individuele voorkeuren van de kopers van het produkt. Maar Kees heeft nu een groot aantal modellen en gaat daaruit een aantal standaard typen selecteren die waarschijnlijk wel in de verkoop zullen komen. Daarbij is het dus zeker handig om even te passen, vandaar dat orientatie in een winkel of ligfietsbedrijf wel even handig is voordat tot aanschaf wordt over gegaan.

De nekrol wordt ook beschreven in dit verhaal van Wim Schermer. Daarin staat nog geen verkoopprijs genoemd, maar de prijzen die nu zijn vastgesteld zijn 17,50 voor de kleine nekrol, en het kleine hoofdkussentje. De grote exemplaren kosten 22,50 Euro.

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net