Nederlands English Français Deutsch
Outils

F-lite banden "verslaan" de Schwalbe Tryker

Publié le 23 juillet 2011 12:17, mis à jour sur 29 juillet 2011 08:33 (1689 vues) 2Commentaires

Op de blog van Wim Schermer staat een vergelijkende test tussen twee nagelnieuwe banden.

In de blog worden de Gocycle banden vergeleken met de nieuwe Schwalbe Tryker. De Gocycle banden worden inmiddels door Flevobike onder de naam Flite verhandeld. Deze nieuwe band is op Cycle Vision gepresenteerd. De Tryker was later klaar en zal getoond worden op Eurobike. De Schwalbe band is echter aanmerkelijk langzamer dan de F-lite banden. De volledige test staat dus op de blog en levert een heel stuk interessant leeswerk op!

Redactie

Commentaires (2)

NoStress

Het is niet een helemaal eerlijke vergelijking in Wim zijn blog denk ik. Wim is uitsluitend geintressert in snelle banden. De triker had het kunnen zijn volgens zijn specificaties, maar is dat niet geworden. Dat wil niet zeggen dat het een slechte band is. Ik ken de band verder niet, dus zal me van commentaar onthouden.
Wel kan ik de bevindingen over de F-Lite banden onderstrepen. Ze zijn super. Echt een vlotte en zeer comfortabele band. Http://brandweerquest.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
Let op! Uiteraard een veel krappere draaicircel bij de Quest. Bij de Mango past hij voor geen kanten binnen de wielkast.
Duurzaamheid is uiteraard nog niks over te zeggen. Ik heb er nu ca.950 km mee gereden. 1 keer een gescheurde binnenband gehad.

NoStress, 23 juil. 2011 14:28

avatar

De kop 'F-lite banden verslaan de Schwalbe Tryker' is te kort door de bocht.
Ik heb GoCycle banden vergeleken met de Schwalke Tryker. In de nabije toekomst zal ik de GoCycle naast de F-lite en nog wat banden naast elkaar vergelijken. Tot dat moment is de tekst naar mijn mening voorbarig en onjuist.
De levensduur van de GoCycle is tussen 4000 en 7000 km. De lekbestendigheid is goed tot op tweederde van de levensduur.
Groeten,
Wim Schermer

aerocam, 23 juil. 2011 15:11

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net