Nederlands English Français Deutsch
Outils

Waar is de ROAM (pagina) gebleven?

Publié le 03 septembre 2011 23:23, mis à jour sur 04 septembre 2011 13:38 (721 vues) 7Commentaires

ROAM 2011 is hier te vinden. En een nieuwe tocht? Foto: Carol Williams

Nep Missoulian krant

Missoulian

Omdat bijna elke rijder nu wel thuis is, en hun blogs en video's geüpload hebben, is het waarschijnlijk dat er geen of in ieders geval nog weinig nieuwe items bijkomen. Voor zover bekend, zullen deze er bij gezet worden.
Nieuwe tocht
Er lijkt wel een nieuwe tocht in het verschiet, nu in Europa. De tocht zou volgend jaar al gepland zijn, maar anderen hebben het over 2013. Ook over de naam wordt nog gediscussieerd: ROEU (Roll Over Europe), EURO (European Roll Over). De verkorting heeft niet de impact van ROAM (Roll Over America), die toch een beetje dubbelzinnig was (roam - zwerven, dolen. Blijvend is wel: roll over - op je kant òf over de kop gaan (overslag) òf opgerold óf rollend door).
Hoe gaat de route? Noord naar zuid, of west naar oost, of vice versa? Een mooie vind ik persoonlijk de Brest - Brest - Brest. Het zou een ronde kunnen zijn. Moet er door grotere steden gereden worden, voor aandacht van de media.
Josef Janning, de 'captain' van ROAM 2011, is niet van plan om deze nieuwe tocht te trekken.

Redactie

Commentaires (7)

avatar

@beekie, met DE pagina wordt in dit geval de pagina op ligfiets.net die al veel te lang bovenaan de voorpagina van ligfiets.net stond bedoeld

martenjn, 04 sept. 2011 17:53

TeJayLigFts

Beide hebben gelijk (punt).

TeJayLigFts, 04 sept. 2011 17:54

twilwel

@martenjn: Voor de insiders is het misschien minder interessant op een gegeven moment, maar voor nieuwe bezoekers die info zoeken is het volgens mij een geweldige introductie. ROAM heeft volgens mij meer impact gehad op de promotie van de velomobiel dan om het even welk ander evenement tevoren. Promotie is een belangrijk doel van de NVHPV, dus uitmelken deze koe! De statistieken op mijn eigen sites laten een toenemende belangstelling in de tijd zien. Ik ben benieuwd of dat ook in de paginaviews van Ligfiets.net naar voren is gekomen. Is dit inzichtelijk?

twilwel, 04 sept. 2011 18:44

RodePioneer

Persoonlijk vind ik de aandacht die uitgaat naar de ROAM wel te rechtvaardigen zoals het project liep. Het is nu echter achter de rug dus nu "nieuws" daarover accentueren lijkt een beetje op de krant van gisteren.

RodePioneer, 04 sept. 2011 23:01

TeJayLigFts

Ter verklaring: de ROAM-pagina stond 5 weken bovenaan. Plotseling is hij verdwenen.
Vandaar dit artikel (er kwamen nog steeds veel bezoekers!). En dit artikel (huidige) bubbelt langzaam naar onderen als er nieuws bij komt.

TeJayLigFts, 04 sept. 2011 23:23

pe2er

Even een huishoudelijke mededeling. De plaatjes zijn hier niet aan te klikken. Bijvoorbeeld eerste plaatje:
http://static.ligfiets.net/uploads/37/58/marcel2.jpeg

Forbidden

You don't have permission to access /uploads/37/58/marcel2.jpeg on this server.

Apache/2.2.16 (Debian) Server at static.ligfiets.net Port 80

Groetjes,

Erwin

pe2er, 05 sept. 2011 08:47

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net