Nederlands English Français Deutsch
Outils

Toxy trimobil

Publié le 14 septembre 2011 16:54, mis à jour sur 14 septembre 2011 17:02 (593 vues) 0Commentaires

De Toxy Trimobil is volop in ontwikkeling. De driewieler heeft nu een online configurator en er komt steeds meer materiaal op de website beschikbaar die de gebruiksmogelijkheden laat zien.

Na de Eurobike, waar de fiets officieel is gepresenteerd, is de website weer behoorlijk gevuld met nieuwe foto's en een mogelijkheid om online de fiets samen te stellen. Onder het motto „Smart Mobility 3.0“ zij de eerste seriefietsen in proefgereden.

De Trimobil wordt geschikt geacht voor 4 personen en vrachten tot 300 kilo. De Trimobil is als milieu-innovatie (UI) genomineerd door Sleeswijk-Holstein in de EU.
Uiteraard zijn er gebruiksmogelijkheden voor gemeenten, industrie, toerisme, PR-bureau's, gezinnen en revalidatie faciliteiten.

Op de eurobike beursstand van Toxy was de Trimobil in ieder geval populair, en werd talloze malen gefotografeerd. Daarnaast was er een dagelijkse Trimobil E.Shuttle-Service vanaf het parkeerterrein naar de ingang van de beurshal. Reacties vanuit enkele honderden testkilometers gaven opmerkingen zoals "solide, ongecompliceerd in gebruik en erg opvallend".

Wil je eens kijken hoe jouw Trimobil samengesteld kan worden kun je dus terecht bij de online configurator

De website van de fabrikant is te vinden op www.toxy.de.

Eerdere berichten op ligfiets.net staan in dit bericht van maart en dit vrijdag bericht op 1 september.

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net