Nederlands English Français Deutsch
Outils

Cycle Vision vrijwilligers

Publié le 28 mai 2012 20:43, mis à jour sur 28 mai 2012 20:43 (151 vues) 3Commentaires

Er zijn op dit moment nog maar 19 mensen geregistreerd, de vrijwilligerspagina is in drie talen bijgewerkt. Dit jaar worden de vrijwilligers weer zo goed mogelijk verzorgd. Er zijn zeker nog meer mensen nodig dus kijk naar de informatie en schrijf je in!

Redactie

Commentaires (3)

hannekehovens

wordt er weer net als vorig jaar ook een vergoeding/ lunchpakket geregeld voor mensen die maar een halve dag vrijwilliger zijn, maar niet willen deelnemen aan de maaltijden? vorig jaar was dat namelijk apart geregeld, gebeurd dat dit jaar weer?

hannekehovens, 29 mai 2012 10:31

jack

Hoi,

Vorig jaar was nogal apart ja, voor het eerst hadden we geen eigen catering.

We hebben gezien dat Midland een stuk vriendelijkere prijzen hanteert dan FlevOnice. Dus er is voor iedereen naar keuze van alles en nog wat te koop in de vorm van broodjes en ook staat er een frietkraam.

Ik houd nogal van eenvoudige oplossingen en bij de vorig jaar gekozen oplossing van tegoedbonnen kwamen nogal wat organisatorische knopen naar voren, bonnen moeten worden gedrukt, aantallen doorgegeven enzovoort. Het systeem is daarmee weinig flexibel en naar mijn idee onnodig ingewikkeld.

Het lijkt dus niet slim om de hele heisa van drukken, tegoedbonnen/muntjes en organisatie te doen. Dus lijkt de oplossing het makkelijkst om iedere vrijwilliger een vergoeding van 10 euro per dag, dus 5 euro per halve dag te geven. Je zit dan niet vast aan een paar broodjes in wat voor vorm dan ook maar kunt bekijken wat je wilt en gewoon afrekenen. Thee en koffie gaan we waarschijnlijk wel weer een keer langsbrengen. En in de goody bag zit ook wel iets te drinken en te eten.

Uiteraard moet het mogelijk blijven om voor de maaltijden zoals ontbijt en avondeten een gereduceerd tarief te rekenen voor mensen die een halve dag meewerken of gratis voor mensen die ons een hele dag bijstaan. Afspraken en organisatie hierover moet nog met de cateraar ter plekke worden afgestemd.

Jack

jack, 29 mai 2012 12:07, modification sur 29 mai 2012 12:10

hannekehovens

@jack lijkt me een uitstekend plan :)

hannekehovens, 29 mai 2012 20:06

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net