Nederlands English Français Deutsch
Outils

Parkeren tijdens 'Le Grand Départ'

Publié le 02 juin 2015 12:50, mis à jour sur 18 juin 2015 08:09 (733 vues) 2Commentaires

Velomobielen kunnen in Utrecht tijdens de 'Grand Départ van de Tour de France geparkeerd worden in hal 2 van de Jaarbeurs

Tijdens de openingsrit op 4 juli kunnen velomobielen in hal 2 van de Jaarbeurs geparkeerd worden.
De ingang is bereikbaar vanaf de Graadt van Roggeweg. Dit is precies tussen de start en de finish van de etappe in. Centraal dus. Verder is de plek bewaakt, dus veilig, wat me met een grote hoeveelheid mensen in Utrecht zeer prettig lijkt. De kosten hiervoor zijn een symbolische € 1,- per velomobiel/(lig-)fiets.
Deze parkeerplek is vanuit alle windrichtingen bereikbaar en dus voor velomobielen een uitstekende optie.

Deze actie maakt deel uit van de 28.000 extra tijdelijke stallingen tijdens de Grand Depart en is een samenwerking tussen Le Tour Utrecht, de Fietsersbond (bestaat dit jaar 40 jaar!) en de NVHPV!

De Fietsersbond routeplanner Tour editie!

Parkeren tijdens Le Grand Départ Utrecht 2015


Let op! Ter oriëntatie: de pijl geeft het noorden aan.

Redactie

Commentaires (2)

nvanderwal

De hal is goed bereikbaar; Utrecht wordt wordt die dag zo veel mogelijk autoluw gehouden. (Overigens nog een reden om met de fiets/velomobiel te komen.)
Vanuit het Oosten kun je waarschijnlijk het beste via station Lunetten fietsen; vanuit het Noorden via de Daalsedijk en de Cartesiusweg, vanuit het westen via Maarssen of de Gele brug bij de D.E. en vanuit het zuiden via de de De Meernbrug.

nvanderwal, 04 juin 2015 09:27

nvanderwal

Net het bericht gehad dat de kosten voor bewaakt fiets- en dus ook velomobiel-parkeren verlaagd zijn tot het symbolische bedrag van € 1,-

nvanderwal, 18 juin 2015 07:01

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net