Nederlands English Français Deutsch
Outils

Werelduurrecord voor Pieter Pas van Team Cygnus

Publié le 29 août 2016 10:51, mis à jour sur 30 août 2016 08:56 (551 vues) 2Commentaires

Pieter Pas van Team Cygnus heeft een werelduurrecord gevestigd tijdens de DEKRA speedbike races in Duitsland. Het record stamde uit 1980.

Pieter Pas reed met zijn zelfontworpen trike een gemiddelde van 70,7 kilometer over het uur en heeft hiermee het werelduurrecord voor trikes verbroken. Het record is onlangs officieel erkend door de International Human Powered Vehicle Association (IHPVA). Hiermee verbeterde Pieter het vorige trikerecord uit 1980 van Eric Edwards.

Pieter: "Tijdens mijn recordpoging waren de weersomstandigheden gunstig én was er een zeer goede samenwerking binnen ons team. Teamleden David Verbroekken en Jan van Steeg waren er altijd voor me."

Meer informatie op de site van Team Cygnus.

Redactie

Commentaires (2)

avatar

Mooie prestatie, gefeliciteerd! Maar heeft Pieter niet de trike zelf ontworpen? En was Al Voigt de ontwerper van de Vector?

Benny, 29 août 2016 15:01

Davietsie

Zie onze website ; cygnus-hpv.blogspot.nl , uiteraard reed Pieter in zijn eigen ontworpen trike, "Cygnus Supertrike" , gezien de potentie die de trike heeft verwachten we dat Pieter nog wel meer records kan breken.

Davietsie, 29 août 2016 19:04

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net