Nederlands English Français Deutsch
Outils

Battle mountain video

Publié le 15 septembre 2016 21:02, mis à jour sur 15 septembre 2016 21:23 (538 vues) 0Commentaires

Okee we kunnen er geen genoeg van krijgen! De beelden vanuit Battle mountain. Na twee dagen regen en treurige berichten staan de rijders superstrak om goede tijden neer te zetten.

Zo kunnen we met het franse Altair team mee om te zien hoe dat er nu uit ziet op de baan vanuit de volgauto. Op 7.29 minuten kregen we even een kippevelletje, dat is het moment dat de rijders te horen krijgen dat er een nieuw wereldrecord is gereden. Wat een gejuich en wat een sfeer!

Hoe ziet het wereldrecord rijden er van langs de baan uit? Nu in deze youtube een "fly by" van de recordrun. En nog een tweede hier.

En ondertussen hoe doen de nederlanders het? Nu ze houden hun hoofd koel zo te zien. Als we de start van Ellen van Vugt zien is ook dat een kippevelletje, wat een voertuigbeheersing, wat een gracieuze start met zoveel balans en alleen een handje bovenop de kuip! Geweldig.
Verder wat pech bij een van de runs van HPT Delft, hier een videobericht met een interview met Jan Bos.

En dan dit! Team Policumbent video, bijna professioneel uitgevoerd prachtig camerawerk.

Vergeten we mensen? Ja natuurlijk in ieder bericht wil je iedereen noemen maar 1 groep doet ongezien en ongehoord fantastisch werk en dat zijn de vrijwilligers en organisatoren die dit evenement tot een groot succes maken. Dank en respect aan allen!

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net