Nederlands English Français Deutsch
Outils

Belangrijk nieuws, RSS feed link verandering

Publié le 28 novembre 2018 13:56 (172 vues) 2Commentaires

Sommige mensen gebruiken de RSS functie van ligfiets.net, nadat de site is overgezet van HTTP naar HTTPS doet de oude koppeling naar de RSS feed het niet meer en je krijgt dan niet meer automatisch al ons nieuws binnen. Kijk even de koppeling na en zet de s achter HTTP.

Redactie

Commentaires (2)

xlnetwork

Ik neem aan dat alle URL's (inclusief die van RSS) van HTTP naar HTTPS gewoon doorgestuurd worden? Anders moeten bestaande bezoekers ook HTTPS in hun adresbalk typen om de site bezoeken, dat doet niemand. Iedereen typt gewoon 'ligfiets.net' in en verwacht dat het werkt. Ik snap dit bericht niet. Dit is niet iets waar een bezoeker zich druk over moet maken. Het hoort gewoon te werken. Maar misschien mis ik iets. Ben benieuwd naar de technische uitleg waarom deze oplossing vereist is.

PS. Ik zal het in de gaten houden, maar mijns inziens horen beide URL's gewoon te werken en zal HTTP naar HTTPS doorgestuurd worden. Een goede RSS-client zal hier ook gehoor aangeven.

Wilfred Ketelaar, 29 nov. 2018 12:02

jack

Hoi Wilfred, we kregen van een aantal bezoekers de melding dat ze de automatische notificaties van berichten misten. Dat waren alle gebruikers van rss. Als de gebruikers op aanraden van ons de instelling aanpasten werkte hun feeds weer.

jack, 29 nov. 2018 19:00

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier