Nederlands English Français Deutsch
Outils

GEZOCHT: ligfietsers voor DEMO

Publié le 15 avril 2019 18:00, mis à jour sur 15 avril 2019 23:37 (277 vues) 1Commentaires

De For You Tour, die op 25 mei a.s. zal plaatsvinden, staat dit jaar in het teken van het jeugdfietsen bij wielerbaan Geleen. De organisatie heeft de Grensrijders verzocht om met enkele ligfietsen aanwezig te zijn, om de jeugd ook kennis te laten maken met andere fietsen dan de bekende soorten met diamant frame.

Gezien de kern van de Grensrijders ook maar een klein clubje is, zou het mooi zijn als andere ligfietsers of handbikers zich hierbij aansluiten. Bij deze dus de oproep om, als je tijd en zin hebt om eens een rondje op de wielerbaan in Geleen te draaien, een berichtje naar info@grensrijder.com te sturen, te reageren bij het Facebook-bericht van de Grensrijders, of je in te schrijven via de agenda alhier.

Het is de bedoeling dat een aantal ligfietsers vanaf 10.30 uur aanwezig is en dat de wielerbaan van 11.00 tot 12.00 uur beschikbaar is voor de ligfietsers, voorafgaand aan het wedstrijdprogramma. Geef je dus snel op met je ligfiets, trike, handbike of velomobiel, zodat de jeugd ziet dat er meer fietsplezier is buiten de reguliere wielersport!

Meer informatie over de For You Tour is te vinden op de website van stichting wielerbaan Geleen.

Redactie

Commentaires (1)

WimH

Als het voor de jeugd is, dan zou het wel prettig zijn dat er ook een aantal jeugdige ligfietsers te zien zijn.

De gemiddelde leeftijd van ligfietsers ligt waarschijnlijk ergens boven de 50 vermoed ik. Dit wordt dus wel een uitdaging.

Met alleen maar 'oude mannetjes' loop je het risico dat de jeugd de ligger daarmee gaat associëren.

WimH, 19 avr. 2019 18:15

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier