Nederlands English Français Deutsch
Outils

Homepages van ligfietsers

Publié le 12 février 2003 00:00 (89 vues) 0Commentaires

Een derde aflevering in de serie homepages van ligfietsers.

Allereerst een kopie van twee belgische fietsers, kopie van de site www.hpv.be http://users.pandora.be/wimwendie/fiets/indexfiets.html met een heel leuk verzorgd stuk over de geschiedenis.

Verder bevat http://www.liekensk.bewoner.antwerpen.be/ligfiets/index.html
een leuk reisverslag, als je op een etappe klikt krijg je een verhaal, zo wordt een reisverslag absoluut leesbaar.

Onlangs werd een stukje over een stoelhoes toegevoegd, steeds meer mensen hebben hun eigen website met leuke en goed oplossingen http://www.geocities.com/bensiebers/ Zijn ervaring staat op http://www.ligfiets.net/fietsen/type.php3?id=148#id569

In de tussentijd zijn wat homepages toegevoegd in het fotoboek, waaronder http://members.chello.nl/aberge2/ met een leuk stuk over forenzen. Hierin worden een aantal redenen genoemd om toch eens de auto te laten staan.

Verder geeft Fokke een leuke oplossing voor een cadansmeter op je fiets http://www.xs4all.nl/~fokstra/fokke.htm
(http://www.xs4all.nl/~fokstra/kadansmeter.htm) tip: op een ligfiets is vaak de kabel voor de cadansmeter te kort, heb je een alleweder probeer dan op het einde van de trapper de gever te monteren en in de buurt van je wielkast de opnemer.

Het eerdere bericht over homepages van ligfietsers (inclusief de link naar een voorgaand bericht) is te vinden http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=550&volledig=1

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net