Nederlands English Français Deutsch
Outils

Battle Mountain 2019: Goede run voor Jennifer Breet

Publié le 12 septembre 2019 21:00, mis à jour sur 12 septembre 2019 21:02 (267 vues) 0Commentaires

De lach is veelzeggend. Na de nodige tegenslagen heeft Jennifer Breet een goede run gereden op donderdagochtend. Een last valt van de schouders. De sfeer in het team is opgelaten. Weliswaar is ze nog niet in de buurt van het wereldrecord, de run geeft weer goede hoop.

Blije gezichten na een goede run van Jennifer Breet (links).

Blije gezichten na een goede run van Jennifer Breet (links).

Wel moet Jennifer de Italiaanse Vittoria Spada voor zich dulden, zij rijdt vanmorgen 111,77 km/u. Jennifer haalt 111,06 km/u. Beiden met de toegestane windsnelheid. Snel gaat ook Fabien Canal in de Altair 5. Hij heeft de felbegeerde 80 mph binnen. Het aantal dragers neemt toe, het blijft een beperkte club. Blijdschap is er bij Denise Mueller-Korenek. Na een paar keer vallen eerder deze week, haalt ze nu weer het vangteam. Ze rijdt wat langzamer dan eerder, weer vertrouwen opdoen is belangrijker. De tandem van Toronto is ook weer hersteld en het duo Calvin en Evan rijden een mooie 106 km/u.

In de laatste heat van de ochtend mag Rosa Bas weer rijden en ze gaat hard. Toch voelt ze bij de sprint al dat ze het record niet gaat halen en ze houdt op met trappen. Desondanks rijdt ze 120 km/u. Ze is vrij constant in haar prestaties en duidelijk in goede vorm. Helaas gaat het bij het vangen mis. Rosa komt hard aan bij het vangteam, remt snel en valt met een behoorlijke snelheid. De VeloX 9 glijdt lang door. Het wordt een dag plamuren en schuren voor de studenten. De schade is goed te repareren en Rosa mankeert niets. Bovendien heeft het Human Power Team meerdere kappen mee, vanavond kan er weer hard gereden worden. Langzaam maar zeker vliegt de week voorbij.

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier