Nederlands English Français Deutsch
Outils

Inschrijving Oliebollentocht is geopend

Publié le 16 octobre 2019 21:44, mis à jour sur 16 octobre 2019 22:13 (1294 vues) 4Commentaires

De Oliebollentocht is dit jaar op 28 december in Utrecht. De inschrijving is onlangs geopend.

In het agenda-item vind je alle details over de Oliebollentocht 2019. Een paar items willen we graag uitlichten.

De route

De route is bekend en staat ook gelinkt in het het agenda-item. Er is niet alleen een GPX-bestand met de route zelf, maar ook een pdf-bestand met foto's van de route. We gaan door Utrecht, en daar zijn verkeers-technisch lastige punten niet altijd te vermijden. We hebben voor de foto's de lat vrij laag gelegd, laat je vooral niet door het aantal foto's afschrikken.

We zijn voor een paar punten nog in gesprek met de betreffende gemeenten om een paar oversteken makkelijker te laten verlopen. Wellicht dat daar nog verkeersregelaars bij ingehuurd worden.

Overnachtingen

We geven in het agenda-item een aantal mogelijke overnachtingsplaatsen aan. Als je wilt overnachten zul je zelf een plaats moeten reserveren bij één van de aangegeven mogelijkheden (of je verzint zelf iets anders).

Alleen voor het gebruik van gemeentelijke stallingen voor velomobielen op vrijdag en zaterdag hebben we bestel-items gemaakt. Dit is alleen van belang voor Utrecht centrum.

Inschrijving

Inschrijving vooraf is verplicht. Ongeveer een week voor de tocht sluiten we de inschrijving. Voor deelnemers buiten Nederland is betaling per overschrijving mogelijk, neem voor de details contact met ons op. Wij hebben een sterke voorkeur voor betaling via één van de opties van het bestelformulier. Contante betaling ter plaatse is niet mogelijk.

Vrijwilligers

We zijn voor enkele taken nog op zoek naar vrijwilligers. Als je een groepje op het eerste deel wilt voorrijden dan kan je dat aangeven op het inschrijfformulier. Voor andere taken, zowel vooraf als op de dag zelf kunnen vrijwilligers contact met ons opnemen.

Redactie

Commentaires (4)

avatar

Leuk! Vorig jaar was het heel speciaal om met een grote groep velomobielen te fietsen. Utrecht en omstreken ook mooi om weer een keer te komen, we zullen zien of de route zich leent voor velonauten, aan de mooie voorbereiding incl foto's zal het niet liggen.

sjef, 17 oct. 2019 17:18

nvanderwal

Waar is het bestelformulier? Moet ik hiervoor de contact-link gebruiken of staat het formulier ergens on-line?

nvanderwal, 18 oct. 2019 07:52

avatar

Niels, je kunt je inschrijven door eerst in te loggen bij ligfiets.net en dan op de pagina van het evenement op "Inschrijven" klikken (onderaan). Daar is ook het bestelformulier in opgenomen.

stanjanssen, 18 oct. 2019 17:23, modification sur 18 oct. 2019 17:44

nvanderwal

Had verder naar beneden moeten scrollen........

nvanderwal, 18 oct. 2019 21:11

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier