Nederlands English Français Deutsch
Outils

WK Ligfietsen 2020 in Nederland, schrijf je alvast in!

Publié le 18 décembre 2019 22:52, mis à jour sur 18 décembre 2019 22:55 (642 vues) 0Commentaires

Voor wie het nog niet in een van de vrijdagberichten had gelezen: het WK Ligfietsen komt in 2020 naar Nederland in het weekend van 17-20 juli, als onderdeel van het gecombineerde evenement Cycle Vision / A race in the park. Aan het programma wordt gewerkt, maar vast staat dat de races plaatsvinden op de wielerbanen van Sloten en Spaarnwoude. Meld je alvast aan in de voorinschrijving!

Voor aankondigingen omtrent de WK's is al enkele jaren een publieke facebook pagina actief, en daarvan hebben ook wij gebruik gemaakt om de internationale deelnemers op de hoogte te stellen.
De ervaring leert dat het nog wat tijd zal kosten om het definitieve programma vast te stellen, terwijl de deelnemers en wij zelf graag willen zien wie er allemaal komt. Daarom hebben we een voorinschrijving geopend. Als je je daar (gratis) inschrijft ontvang je later een uitnodiging voor de definitieve (betaalde) inschrijving. Op die pagina zie je ook welke onderdelen van het programma al min of meer vast staan, zoals de 1-uurs tijdrit in Sloten op zaterdagochtend, de criteria in Spaarnwoude op zaterdagmiddag, de gecombineerde 6/3-uursrace op zondag, en de aandacht voor kinderactiviteiten. Gezien de internationale deelname is de voorinschrijving in het Engels.

Kopfoto: hommage aan het Cycle Vision 2016 verslag van Paul van Roekel.

Redactie

Commentaires (0)

Ligfiets.net 2.0

Contenu du site web

E: redactie@ligfiets.net

Technique du site web

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Plus d'info
Devenir membre et de résilier